top of page
S N.jpg

Selina nouwt

Waarom? Is dat zo? 

Dit zijn twee vragen die als een rode draad door mijn leven lopen. Ik kan mij nog herinneren dat er op de middelbare school tegen mij werd gezegd door een docent; “Selina neem dit nu maar gewoon aan, het is zo en hierop gaan we verder. Je kan niet alles uitleggen, sommige dingen moet je gewoon aannemen.”

Misschien ben ik eigenwijs en soms anders denkend, maar dit maakt dat ik altijd op zoek ben naar nieuwe informatie om mijn kijk te verbreden.

 

Tijdens mijn werk kwam ik er achter dat ik bepaalde aspecten miste om de mensen nog beter te kunnen helpen, het plaatje leek niet compleet maar ik wist niet goed wat er miste. De laatste jaren  heb ik de verdieping gezocht in voeding, suppletie, mindset, ademhaling en andere onderdelen die invloed hebben op gezondheid. Ik kwam er achter dat er een hoop te ontdekken is om een totaal beeld te kunnen vormen

 

Als manueel therapeut ben ik continu bezig om verbanden te leggen tussen wat het lichaam jou vertelt en wat er van binnen gebeurt, zowel fysiek als mentaal. Hierdoor probeer ik een zo goed mogelijk totaalbeeld te vormen van jou als uniek persoon en je van daaruit zo goed mogelijk te helpen, want ieder lichaam is anders en iedereen heeft een ander verhaal.

 

Ik kijk er naar uit om samen met jou met deze puzzel aan de slag te gaan.

bottom of page